Детски парти център "КЛУБ ТЕДИ"
София, жк. Света Троица, ул. Чавдарица, бл. 309, вх. Г
email: info@clubtedy.com
Категории
Събития
Facebook приятели

Правила за почасов престой

Правила за почасов престой на деца в Детски клуб "Теди":

В клуб „Теди” се допускат само ЗДРАВИ деца, като служителите на клуба имат правото, по своя преценка, да не приемат или да върнат деца с:

-кашлица;
-хрема;
-температура;
-телесна травма, която може да бъде раздразнена при игра в детския кът;
- нехигиеничен външен вид.

В клуба могат да играят деца от 1г. до 10г.  Служителите на клуб „Теди”, имат правото да прекратят престоя на дете, в случай, че проявява агресивност, емоционално неразположение, неконтактност, и по този начин нарушава спокойната атмосфера и емоционалното състояние на останалите деца в клуба.

 
В детският салон децата играят по чорапки или с пантофки. Обувките и връхните дрешки се оставят на предназначените за това места. Клубът не носи отговорност за изгубени или откраднати лични вещи.  В детският кът, не се допуска внасянето на храни, напитки, малки, остри и опасни предмети и играчки.

 
Препоръчваме да предвиждате допълнителен комплект дрехи и бельо за преобличане.

Служителите в клуб „Теди”, записват за нашата картотека „личен картон” на детето със следната информация:

- трите имена на детето
- години- име на родителя (придружителя)
- телефон за връзка
- допълнителни изисквания на родителя към служебните лица на клуба, относно храна, напитки, смяна на пелени, физиологични нужди и други.
Скъпи родители, персонална грижа към дете в детският център не се предлага. Всички деца се наблюдават еднакво от аниматора в клуба. Не връщаме дечица под 3год., но имайте предвид, че повече от 2 деца под 3 години не биха могли да бъдат гледани адекватно от един аниматор.
club_tedy
Created by: NewFaceMedia